PaciKaPacitás

PaciKaPacitás

EuroTrip 5. nap

2015. szeptember 06. - betya

Röviden: a jól megérdemelt punnyadásnál nincs is jobb és a döner nagyon finom.

Sokáig aludtunk, 11-kor reggeliztünk, filmet néztünk. Nagy erőfeszítések árán megtaláltuk a világ legjobban eldugott és egyben legbénábban megközelíthető Lidl üzletét. De volt benne elszabadult, érme nélkül tolható bevásárlókocsi, mert megérdemeljük az ilyen kényeztetést a Sorstól, amikor nincs nálunk megfelelő méretű aprópénz. Hallottunk, majd aztán láttunk is egy német fickót ordibálni a zebrán állva befelé egy - szintén a zebrán álló – autóba. Mert egyszerűbb az út közepén feltartani a forgalmat, mint kulturált megoldást keresni. Néztünk még egy filmet. Felkerekedtünk a városba és rágyúrtunk a vízhólyagok számára. Ettünk dönert.

[Gyerekek, a döner nagyon jó dolog. Aki még nem élvezhette a török kultúra ezen áldását, annak megsúgom, hogy olyan, mint a gyros, csak nem pitában adják, hanem valami kenyérféle dologban, némiképp nagyobb, így piszok laktató, az alkalmazott fűszerek kevésbé csípősek, de nagyon ízletesek.]

Láttunk Tesla autót. Jakit bent hagytuk a városban zülleni, mert neki már nem kellett pakolnia. Mi hazamentünk, pancsiztunk, összepakoltunk és szörnyülködve beállítottuk az ébresztőt másnap kora hajnalra (értsd: Korán. Nagyon.)

A bejegyzés trackback címe:

https://pacikapacitas.blog.hu/api/trackback/id/tr87758928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása